- Hestene -

 

Anyway 54

Født: 2001

Rase: Nederlandsk Ripjing med araberblod

Høyde: ca 178cm

Anyway kom til oss oktober 2008. Han kommer fra Elke og Christoph Lensing i Tyskland, og har gått ulike internasjonale stevner, blant annet VM i 2008 (som individuellhest). Sesongen 2009 har Anyway gått de fleste nasjonale voltigestevnene + CVI* i Krumke og EM for junior. Dessverre ble han skadet litt før NM, men er nå på bedringens vei!

Any eies av Marit og Jannicke, som er mammaene til Elisabeth og Emilie.

Anyway er nå vår hovedhest og ris til daglig av Mari og Marit.

  

 

             

 

 

Stikle Rappen

Født: 1994
Rase: Fjording
Høyde: ca 148cm

 

Rappen er rideskolehest på Søndre Nordstrand rideskole, og er en veldig snill og rolig skolehest. Rappen kan det meste og brukes bl.a. til voltigehest for nybegynnerpartiet.

I voltigekonkurranser har han startet opp til B-program for individuelle og C-program for team.

       

 

Tidligere hester:

Lord Remý

Født: 1988
Rase: Norsk varmblods ridehest
Høyde: 173cm

Lord Remý (Lordn) er en norsk varmblods e. Arkedin. Han ble egentlig pensjonert etter NM 2007, men steppet inn på de store stevnene og show med laget sesongen 2008. Han fikk nyte livet på Furumo Gård på Magnor, og sto ute hele dagen og var selvfølgelig 'kongen' på gården. Sommeren 2009 begynte bena å bli for vonde, og Lordn dro fra oss i september 2009. Han hadde et flott liv, og han har en stor plass i hjertet til alle oss som har kjent han i mange år. 

Ingunn kjøpte Lordn i 2001 og gikk som voltige- go ridehest fram til han ble pensjonist. Han var utrolig stabil og brydde seg ikke om noe som skjer oppå ryggen. Han elsket å gå voltige og var storfornøyd når han var på plass i longen. En skikkelig gentleman!

         

 

Xerxes

Født: 1993

Rase: Svensk varmblods

Høyde: ca 176cm

 

Xerxes ble kjøpt av mammaene til Maria, Emilie og Elisabeth sommeren 2006, og begynte å gå voltige da. Xerxes ble brukt både på lagtreninger og individuell treninger, men gikk nesten bare med individuelle i konkurranser. Han er snill og grei på alle måter bortsett fra at han er livredd for griser!

Xerxes ble solgt i november 2008, og koser seg nå som ridehest hos Gro Elin i Kongsvinger.

 

             

Nico

Født: 1998
Rase: Oldenburgerkrysning
Høyde: 173cm

 

Vi var så heldige å få låne Nico som voltigehest i 2008-sesongen. Nico aksepterte voltige med det samme, og etter bare noen få treninger gikk han helt stabilt i de fleste øvelser. Han er alltid like positiv og jobber kjempefint i longen. Han gikk sitt første voltigestevne på NM '08, og oppførte seg eksemplarisk. Den fødte voltigehest!

 

    

 

 

Søndre Nordstrand Voltige © 2008 - webmaster@sn-voltige.com