- Trenere og longører -

Ingunn Espeland
trener

Ingunn begynte med voltige i 1997. Før det var det hest og turn som var de store interessene, og voltige ble derfor den perfekte kombinasjon! Hun har siden da konkurrert både med team og individuelt, og er fortsatt med på teamet. Ingunn startet Søndre Nordstrand voltige i 2003. Før det har hun også trent utøvere i sin gamle klubb, Eidskog rytterforening. I tillegg har hun vært turninstruktør i mange år i Eidskog gym- og turnforening.

Ingunn har tatt et år med dans på Sunnhorland FHS, og idrett grunnfag på Norges Idrettshøgskole. Hun er voltigetreneraspirant, med begynt på voltigetrener 1. Hun satt også i grenutvalget i voltige fra 2000 - 2007 Til daglig rir hun Martes hest Winston.

 

 

 

Marte Espeland
trener/longør

Marte begynte med voltige i 1996 og var med på å starte voltigegruppa i sin gamle klubb Eidskog Rytterforening. Hun har trent utøvere i Eidskog Rytterforening og også vært turninstruktør. Marte har selv konkurrert både med team og individuelt. Hun har også trent voltige 6 mnd i Budapest. Hun har trent voltigeutøverne i Søndre Nordstrand sammen med Ingunn fra starten. Hun har også vært trener for nybegynnergruppa på Lofsrud.

 

Marte kjøpte høsten 2008 sin egen hest, Winston - som kanskje skal bli voltigehest når han "blir stor".

 

Marte er nå halveis i sin vetereinærutdannelse. Hun er voltigetreneraspirant, med påbegynt voltigetrener 1, og voltigedommeraspirant.   

 

 

 

 

 

Mari Viko Rasmussen

longør

I sine yngre dager gikk Mari på voltigekurs på Kirksæters Rideskole, men gav opp voltigekarrieren til fordel for "vanlig" ridning. Tilfeldighetene gjorde at hun begynte som longør for Ingunn i 2004, og ble etterhvert også longør for de andre SNORD-jentene. Hun var også i en periode trener/longør for nybegynnergruppen på Loftsrud. 

Mari longerer 1-2 treninger i uka, og rir i tilegg Anyway og Nico. Hun har en bachelor i økonomi/administrasjon og er ferdigutdannet master innen innovasjon og entreprenørskap våren 2009.

I konkurranser har Mari hovedsakelig longert teamet på Lord'n, og hun longerte også Nico under NM '08. Hun skal longere Anyway denne sesongen. Hun har påbegynt både longør- og trenerutdanning, og var leder for Grenutvalget i Voltige 2006-2007.

       

 

Søndre Nordstrand Voltige © 2008 - webmaster@sn-voltige.com